Професионална запалка во вид на факел

369 денари

489 денари

- Температура на пламен: 1100°C
- Бруто/Нето тежина: 138/112g
- Со можност за полнење
- Материјал: Метал
- Големина: 73*40*113mm
- Teжина на плин: 5.6g
- Време на активно користење: 40min

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари