Minion Power Bank 8800mAh - Полначи

659 денари

789 денари

  • Кретивен дизајн. Достапен во различни форми
  • Може да се користи на секое место и во секое време на вашиот телефон, дигитална камера, PAD, PSP, MP3/MP4..
  • Обложен со гумен материјал. Лесен и безбеден за користење
  • Користи литиум батерија со висок капацитет и долг животен рок
  • Компатибилност: Универзален
  • Input/Output: 5V 1A

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари