KOSMODISK - Помагало за вашиот 'рбет

579 денари

889 денари

- Работејќи на самата точка на болката, KosmodiskSystem™ ви обезбедува нежно олеснување додека работите, одмарате, дури и додека вежбате во секојдневието.
Ги стимулира мускулите блиску до 'рбетот што се создава топлина, смиреност на мускулите и намалување на напнатоста.

- Голема практичност, лесно се прилагодува на сечиј грб благодарение на уникатниот систем за прилагодување и е удобно за носење. Додека го носите масажерот за 'рбет едноставно ќе го добиете вистинското чувство за уживање и релаксација додека работите, купувате, возите, вежбате, одмарате, патувате, спиете...

- Особено е препорачливо за луѓето со поголем ризик од болки или повреди во грбот, бремени жени, професионални возачи, работници итн.

- Привремено или целосно ослободување од болките во грбот
- Целосно природно
- Лесно за носење
- Удобно и целосно прилагодливо
- Без рок на употреба
- Со 2 делови: Spine масажер за 'рбетот и масажер за долниот дел од грбот

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари