Quit Smoking! - Терапија за откажување од пушењето

389 денари

599 денари

  • Откажете се од пушењето со помош на овие магнети со аурикуларна терапија
  • Природни, без хемикалии, без никакви апчиња
  • Без рок на траење, еден магнет можете да го користите цело време
  • Пакетот содржи 2 биомагнети

- Zerosmoke користи два биомагнети кои се ставаат на надворешниот дел од увото. Златнобојните магнети се потполно безбедни и природни, штитат од секакви алергични реакции. Ставете ги за секунда и започнете со вашите секојдневни активности
- Со поставување на Zero Smkoe на вашето уво, стимулирате акупресурна точа со ослободување на ендорфини во вашиот мозок кои го стимулираат чувството за пушење
- Со текот на времето, вашата желба за пушење комплетно ќе исчезни

Произведено во Италија

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари