Sticky Buddy

549 денари

759 денари

  • Sticky Buddy е леплив ролер кој се купува еднаш за секогаш
  • Лесно и едноставно ги собира сите влакна, трошки и сличен вид на неред
  • Одличен за вашиот тепих, маса, гарнитува, милениче, облека итн
  • После употреба само треба да го измиете во вода и можете повторно да го користете неограничен број пати

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари