ToiLight - LED ноќно светло со сензор за тоалетот

359 денари

719 денари

Одговара на секој тоалет - ToiLight е неверојатно лесно за поставување

  • Користи флексибилен држач кој одговара на секоја WC школка
  • ToiLight автоматски се активира кога ќе пријдете до школката
  • Се приклучува само кога е темно. Одлично за луѓе кои се будат повеќе пати во текот на ноќта
  • Вашето семејство и пријателите ќе бидат изненадени и импресионирани
  • ToiLight е исто така одличен подарок идеја

- Со вграден сензор
- 8 бои + ротација на сите

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари