Go Duster - Електричен мултифункционален чистач

789 денари

1189 денари

  • Го прави чистењето брзо, лесно и забавно
  • Со 3 Duster глави со различни големини
  • Се врти со притискање на копче
  • Одличен за прашина. Погоден за ролетни, тастатура, електроники, мебел итн.

- Боја: зелена + бела
- Материјал: пластика + лепливи влакна
- Придвижуван од 4 AA батерии
- Во пакетот се вклучени: 3 глави, 1 рачка, 1 шишенце за средство и упатсво за користење

Видете повеќе на видеото: http://bit.ly/2CHHk0N

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари