Shoes Under - Помагало за складирање на вашите обувки

289 денари

699 денари

- Shoes Under е одлично помагало за складирање на вашите обувки
- Можете да го ставите секаде, по ваш избор
- 12 прегради во кои можете да складирате исто толку парови на обувки

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари