Мултифункционална кутија за вашиот фрижидер

229 денари

389 денари

  • Перфектна за во вашиот фрижидер. Го намалува нередот
  • Погодна за повеќе намени. Како на пример за вашата маса (сл. 4)
  • Зголемен капацитет. Зголемена практичност
  • Лесно за монтирање. Без потреба од никакви алати

Димензии: (Д*Ш*В) 16*15.5*7.5cm

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари