Memory Comfort перница

889 денари

1249 денари

Чувствувате болки во вратот или 'рбетот? Со оваа мемори пена перница тоа лесно се надминува!

  • Мемори пена перницата е дизајнирана така да вашата глава и врат рамно се поставени и во никаков случај не чувствувате болка. Исто така ги релаксира вашите мускули и едноставно се будите одморени.
  • Еластичната мемори пена овозможува целосен комфорт така што ја одржува вашата топлина и тежина, задржувајќи ги вашата глава и врат усогласени.
  • Нема повеќе вртење и превртување во текот на ноќта како што дозволуваат обичните перници, напротив, со мемори пена можете да спиете на грб, на страна и на стомак без никакво проблем.

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари