Греалка Luxell 2.5KW

1999 денари

2499 денари

- Моќност: 2.5KW
- 1 година гаранција, со фискална сметка
- Произвоство: Турција

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари