Заштитна церада за автомобил

499 денари

689 денари

- Материјал: PEVA памук
- Боја: Сива
- Со магнети и покривки за прозорците и ретровизорите
- Штитат од секакви временски услови
- Лесни за употреба
- Обезбедуваат заштита од снег и мраз
- Одговараат на повеќето типови на автомобили

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари