Windshield Wonder чистач

399 денари

559 денари

- Овој чистач е напрвен од микрофибер крпа и рачка која може да се врти и расклопува
- Чисти само со вода. Без потреба од никакви средства
- Перфектен е за во автомобил. Го чисти замагленото стакло без потреба од приклучување на клима или слично
- Идеален за тешко достапните места
- Во пакетот е вклучено шишенце за вода и +1 микрофибер крпа
- Погоден е и за домашна употреба, канцеларија итн.

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари