Универзален држач за чаша

299 денари

459 денари

- За во автомобил, камион, комбе, трактор итн
- Лесно се прикачува и лесно се вади
- Универзален држач. Се користи за чаша или за мало шише

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари