Супер керамичко покривање

1499 денари

2999 денари

Карактеристики:
- Поголема отпорност од гребење. Заштита од 9 невидливи керамички слоеви
- Отпорност од оган
- Анти-корозивност
- Антиоксиданс
- Подобра изолација
- Отпорност од соли и киселини
- Анти-калциум ефект
- Заштита од секакви временски услови
- Хидрофобична отпорност на вода
и др.

  • Лесно за нанесување. Потребно е само еднаш да нанесите
  • Му дава на вашиот автомобил изглед како да е полиран
  • Може да се користи и на мат боите
  • Ја зачувува вредноста и моменталниот изглед на вашиот автомобил
  • Го заштедува вашето време и пари за скапи третмани
  • Облогата трае повеќе од 2 години
  • Нема повеќе користење на восоци и слични додатоци

Како се користи?
- Едноставно нанесете малку течност на сунѓерот и започнете со триење
- Оставете ја 42 часа природно да се исуши
- Уживајте во долготрајната обвивка на вашиот автомобил!
(во пакетот е вклучено упатство за детално користењe)

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари