Проточен бојлер со славина

1799 денари

2779 денари

  • Инстантно топла вода во секој момент. Се загрева само за неколку секунди
  • Само приклучете го и веќе е спремен за користење
  • Без потреба од дополнителен бојлер
  • Идеално за вашата кујна, тоалет, во вашиот дом, викендица и сл

- Тежина: 1.1kg
- Димензии: 25.8x19.4x11.2cm
- Моќност: 2800W

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари