Пренослив HD дигитален видео рекордер

899 денари

1449 денари

- Снимете ги вашите патувања во HD резолуција 720p
- 6 инфраред сензори за ноќно снимање
- 2.5 инчи TFT екран
- Се користи за снимање на патувањата и во случај на сообраќајна несреќа

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари