Правосмукалка за пепел

2899 денари

3499 денари

- Алуминиумско црево
- Контењер од 15 литри
- 1 година гаранција, со фискална сметка

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари