Плинска греалка

4099 денари

4689 денари

- Модел: Lial - 4.2KW
- Загрева дневна просторија од 25 до 30m квадратни
- ODS и FFD систем за безбедност
- Piezzo италијански систем на палење
- Производство: Турција

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари