Греалка за автомобил 200W

999 денари

1499 денари

  • Загрева за само неколку секунди
  • Без потреба од чекање на машината да загрее
  • Се приклучува во слотот за запалка
  • Помага при брзо одмрзнување на прозорците
  • Може да се користи и како вентилатор

Други карактеристики:
- Работи на 12V DC
- Моќност: 150W
- Материјал: ABS
- Тежина: 370g

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари