Anycast M2+ TV Wi-Fi стик

1399 денари

1999 денари

  • Конекција: HDMI
  • Способност на декодирање: 1080P (Full-HD)
  • Овозможено контролирање преку смартфон / таблет.
  • Видео излез: до 1080p HD
  • Поддршка на Office формати: PDF, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint
  • Поддршка на видео формати: AVI, DIVX, MKV, TS, DAT, MPG, MPRG, MOV, MP3, RM, RMVB, WMV
  • Поддршка на аудио формати: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM-WAV / AAC.
  • Снимање на глас: MP3, WAV.
  • Поддршка на формати за слики: JPEG / BMP.

Други карактеристики:
- Модел: AnyCast M2 Plus
- Боја: Black
- Интерфејс: 1 * HD 1.2; 1 * Micro USB 2.0
- Моќност: 5V / 1A

Пакетот содржи:
1 * Anycast M2 Plus безжичен WiFi Display ресивер
1 * USB кабел
1 * Упатство за користење

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари