Греалка CX Инфраред 2.5KW со држач

3099 денари

3699 денари

- Греалка CX-25 со ротационен држач
- Моќност: 2.5KW
- 1 година гаранција, со фискална сметка
- Производство: Турција

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари