Електричен панел 2.5KW

2499 денари

2999 денари

- Загрева просторија од 20 до 25m квадратни
- Гаранција: 1 година
- Производство: Турција

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари