Џогер со распрскувач

599 денари

799 денари

Нов повеќенаменски џогер за суво и мокро чистење

Допира до тешко достапните места и не дозволува болки во колената или грбот поради неведнување. Напротив, работата лесно можете да ја извршувате и тоа во исправена положба

- Со подлога од микровлакна
- Функционален дизајн
- Не остава траги
- Подот станува сув за момент
- Се ротира за 360 степени
- Резервоар за вода со капацитет од 350ml
- Лесна рачка од алуминиум која се одвојува

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари