Безжично ѕвонче

329 денари

589 денари

- Безжично и лесно за монтирање
- Може да биде поставено каде што сакате
- Идеално за домови, канцеларии, хотели, болници итн
- Како алтернатива може да се користи и за бебиња благодарение на 36-те мелодии кои си ги избирате сами
- Со 2 батерии може да издржи до 1 година (20 ѕвонења дневно)
- Интелигентниот дизајн на светлечко трепкање носи погодност кај лицата со оштетен слух
- Работи со 2 AA батерии

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари