Аларм со сензор на движење

499 денари

759 денари

Заштити го твојот дом со овој аларм со сензор на движење

- Штити од непожелни гости дома а и во вашата канцеларија
- Идеално за во вашата гаража
- Безжичен, инфраред сензор, се активира на движење
- Лесен за монтирање
- Со гласност до 105dB
- Со опсег од 10 метри заштита
- Времетраење од 40 секунди откако ќе се приклучи
- Работи со далечински управувач

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари