ABS стеги за гума

699 денари

1189 денари

  • Перфектни за возење на снег или кал
  • Анти-лизгачки
  • Лесни за инсталација
  • Ја зголемуваат безбедноста
  • Одговараат на повеќето гуми
  • Отпорни на ниски температури
  • Со мала тежина. Не ги оштетуваат гумите

- Должина: 90x1.8x1cm
- Дебелина: 2mm (испакнатите делови +10mm)
- Ширина: 18mm

 

Нарачајте на Фејсбук во порака или контактирајте не на бројот: 072 255 900
Доставуваме низ цела Македонија до вашата адреса +90 денари