Анти-гравитациона силиконска маска

470 денари

940 денари

Уникатна маска која ви овозможува да го залепите вашиот телефон на повеќето мазни, рамни површини.

Маска која е подобра и од селфи стикот!
Се лепи со едноставно притискање на вашиот телефон за површината!
Не останува лепливост!

- Материјал: Проѕирен силикон
- Достапни количини: iPhone 6, iPhone 6S, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Edge
- Леплива на: Мазни дрвени површини, стакло, работни табли, метал, компјутерски екрани, плочки
- Работи перфектно со сите функции на телефонот, вклучувајќи отвори, Wi-Fi, apple pay, 4G, Bluetooth...

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари