Безбедносен паричник

230 денари

360 денари

- Едноставен и лесен за употреба
- Го штити вашиот идентитет
- Достапен во повеќе бои
- Изработен од алуминиум
- Водоотпорен
- Со 6 прегради
- Погоден за секаков вид на картички, пари и сл.
- Ги штити вашите работи од оштетување
- Блокира RFID скенирање на кредитни картички во случај на крадење
- Големина: 11x7.5x2 cm

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари