Puff - Мек сунѓер за шминкање

180 денари

- Направено од мек сунѓер. Неверојатно удобно и пријатно за ваше секојдневно користење
- Може да се користи со секаков вид на шминка
- Мало и лесно. Можете да го користите во секое време и на секое место
- Одговара на секаква кожа, овозможува креирање на перфектна шминка

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари