Мобилен леплив џојстик 360°

230 денари

460 денари

- 2 аналогни гејминг џојстици за смартфон. Можат да се користат поединечно или заедно во зависност од самата апликација
- Го штитат екранот од гребење
- Лесни за прикачување. Само притиснете на силиконските делови и веднаш ќе се зацврстат за екранот
- Деловите кои се наоѓаат во спиралата лесно се придвижуваат и автоматски се враќаат во центарот кога ќе ги ослободите
- Лесни за употреба, без батерии. Погодни за Android, iPhone и таблет.
- Перфектни за телефони и таблети со екран поголем од 4.5 инчи

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари