Draw Jammies - Магични светлечки фломастери за деца

520 денари

850 денари

Бескрајна забава!

- Перфектни за играње и друг вид на забава
- Се користат дење и ноќе
- Слободно цртајте на вашата облека. Ставете го парчето облека во машина за перење за да ги отстраните цртежите и повторно цртајте
- Одлични за поклон
- За возраст од 3 или повеќе години

Во пакетот се вклучени: 3 флуоросцентни наливи, 6 маркери во боја, 3 различни матрични листови (калапи)

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари