Супер гел чистач за тешко достапни места

260 денари

390 денари

Апсорпција! Целосно отстранување и дезинфекција!

Карактеристики:
- Ја чисти прашината и нечистотијата на компјутерските тастатури, телефони, принтери. Идеални за во вашиот автомобил.
- Без остатоци, ги одржува вашите раце чисти, со докажано дејство за дезинфекција
- Ја фаќа нечистотијата и убива 80% од бактериите
- Се користи со притискање на површината што сакате да ја исчистите
- Прашината и нечистотијата се апсорбираат од страна на соединението
- Еколошки, 95% биоразградлив

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари