Направете го вашиот телевизор смарт

3500 денари

Со овај уред направете го вашиот телевизор смарт,
гледајте преку 1000 програми преку KODI,стримовајте филмови по ваш избор,сурфајте на facebook,
google гледајте видеа на youtube,поврзете маус и тастатура
и играјте ги сите игри од Playstore и тоа со 4К(x4 од HD) резолуција односно квалитет на слика.

Опис
CPU: Amlogic S905 Quad core 64-bit Cortex A53 Up to 2.0GHz
GPU: Penta-core (5x) Mali-450 Up to 750MHz 
3D Graphics OpenGL ES 1.1/2.0 and Open VG 1.1 support
1GB DDR3 RAM
Built-in memory: 8GB
Support MicroSD(TF): Up to 32GB
2K * 4K support
Google Android 6.0.1 Lolipop OS
Wi-Fi: 802.11 b/g/n 
Remote Control
Supports 2.4G wireless mouse/keyboard
HDMI 2.0 version
Google Play Store
OTT (Over-the-top content):
Kodi, YouTube, Netflix, Facebook, Twitter, Miracast, DLNA, Airplay
Input /Output:
4*USB 2.0 
1*SD card slot
1*HDMI
1*AV
1*SPDIF 
1*RJ45 (LAN)
Accessories:
* 5V/2A adapter
* HDMI cable
* Remote control

Гаранција: 12 месеци