VR Box + Power Bank 2600mAh

550 денари

Карактеристики за VR Box:

VR Box ви возможува преку 3D очила да го погледнете виртуелниот свет со користење на
вашиот паметен телефон преку аудио или видео запис

- Се става на вашата глава и преку 3D поларизирани очила го гледате вашиот екран
- Одговара на секоја големина на телефон, од 3 до 6 инчи
- Перфектно одговара на вашето лице
- Ви овозможува супер 3D ефект на слика и прекрасно чувство
- Не чувствувате замор или главоболка дури и кога го користите подолго време
- Се подесува позицијата и оддалеченоста на очилата преку кои гледате
- Можете да го користите во секаква положба: стоеjќи, седејќи, лежејќи
- Одговара на секакви видови на паметни телефони (Андроид, ИОС итн)
- Со отвор на двете страни кој ви овозможува да го полните вашиот телефон
- Со компактен пренослив дизајн, лесен за користење

 

Карактеристики за Power Bank:

Безбедносен дизајн, пренослив и лесен за користење
- Работи на 5V / 2600mAh со micro USB

Предупредување: доколку не ги следите овие инструкции, уредот може да резултира со пожар, прегорување или слично оштетување
1. Не го фрлајте или расклопувајте уредот
2. Не го чувајте на топло или влажно место
3. Не го чистете со голема количина на вода
4. Чувајте го подалеку од дофат на деца

Компатибилност: Универзален

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари