Електрична острилка за ножеви

560 денари

890 денари

Високо квалитетна острилка со брза електрична машинка за острење на вашите ножеви, ножици, сатори итн.

- Брза ротаричка машинка од камен со сафирски честички
- Компактен дизајн (не зафаќа премногу место)
- Потполно безбедна за користење
- Работи на четири ААА батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари