Anran HD Infrared водоотпорна камера

3700 денари

5900 денари

Карактеристики:
- Работи на 2.0 мегапиксели со резолуција 1920x1080
- Сликата контролира: светлина, сатурација, контраст, прилагодливост на боја
- Перфектна и за во темна просторија или на вечер
- Поддржува RTSP (Протокол снимање во реално време) компатибилно со AVI Media Player
- Поддржува следење преку Смартфон: iPhone, Windows Mobile, BlackBerry, Symbian, Android
- Основни функции: поддржува WEB далечинска конфигурација, OSD, детекција на движење, влез за аларм, сликање, CMS, мобилен софтвер, MYEYE (систем за управивање со повеќе уреди), SDK

Во пакетот се вклучени:
- Камера
- Држачи
- CD
- Пакет завртки
- Упатство за користење и други карактеристики