Ноќна светилка - Убиец на комарци

250 денари

500 денари

- Без хемикалии и без никаков мирис и звук
- Ниска потрошувачка на електрична енергија и голема ефикасност
- Синото светло ги привлекува комарците и ги убива инстантно
- Идеална за во вашиот дом
- Одвојив контејнер кој можете да го чистите од мртвите инсекти
- Може да се користи како ноќна светилка
- Работи на 220V / 50Hz

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари