Електричен репелент за глушец и инсекти

390 денари

780 денари

Електричното апаратче со помош на ултразвук и електромагнетни бранови ги одбива глушецот,комарецот,бубашвавите и слични штетници и ги држи понастрана од него

Воопшто не е штетен за околината,не содржи никакви хемикалии и отрови
Електричниот апарат емитира ултразвучни бранови кои влијаат на штетниците и предизвикуваат неудобност кај нив така што ги држи понастана Овој апарат ги брка без да ги убие
Безбеден е пред луѓе,домашни миленичина,работи 24 часа и кога ќе ги избрка,тие нема пофторно да се вратат

Предности на овој електричен апарат:
-Без хемикалии,еколошки производ
-Вградено Лед светло и светло за ноќе
-Едноставно за користење,само се приклучува на 220V
-Работи 24/7 нема рок на користење
-Фабрички тестирана ултразвучна технологија на преку 1000 штетници од  горенаведениот вид - 100% функционира
-Опфаќа до 200м2 во зависност од изолацијата
-Очекувани резултати најмногу за 1 до 2 недели