Пакет диспензер за сапун + диспензер за паста + Smart Swab

1190 денари

Автоматски диспензер за сапун:
- Погодно за течни сапуни, шампони, средства за дезинфекција итн.
- Идеален за во кујна, бања, канцеларија, ресторани итн.
- Се активира на движење, кога рацете ќе ги доближите до сензорот без да го допирате
- Без никакви остатоци и нереди
- Капацитет: 400ml
- Работи на 4 ААА батерии

Автоматски диспензер за паста за заби:
Овој диспензер ви овозможува брзо лесно и едноставно нанесување паста директно на вашата четка за заби!

Идеален за во вашиот тоалет!
Нема повеќе залудно потрошена паста за заби!
Лесен за прикачување. Само исчистете го ѕидот, залепете и поставете ги вашите четки и пастата!

- Димензии: Диспензер - 15cm, Држач за четчиња - 11cm
- Материјал: пластика
- Работи со сензор. Без батерии
- Држач на кој можат да се прикачат до 5 четки

Smart Swab - Алатка за лесно чистење на ушите:
- Благодарение на специјализираниот дизајн, Smart Swab нежно ги чисти ушите без да предизвика повреди и болки, како со обичните чепкалки за уши кои се штетни за користење
- Smart Swab се користи толку лесно - само ставете го во увото и завртете
- Со 16 додатоци и кутија за складирање

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари