Smart Swab - Алатка за лесно чистење на ушите

320 денари

640 денари

- Благодарение на специјализираниот дизајн, Smart Swab нежно ги чисти ушите без да предизвика повреди и болки, како со обичните чепкалки за уши кои се штетни за користење
- Smart Swab се користи толку лесно - само ставете го во увото и завртете
- Со 16 додатоци и кутија за складирање

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари