NAKED3 - Сет четки за шминкање

760 денари

1200 денари

Урбан производ Naked 3 сет за професионална шминка

- Се состои од 12 четки за секаква употреба
- Дрвени со синтетички влакна, нежни за вашето лице
- Соодветно мало пакување. Комотно можете да го носите во вашата чанта
- Боја: златна

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари