Електричен рекет за муви и комарци

490 денари

690 денари

- Со едно притискање на копчето го активирате наелектризираниот дел (мрежата) и со едно замавнување ги усмртувате инсектите од типот на муви, комарци итн.
- Со трослојна мрежа која не дозволува инсектот да продри низ неа
- Мрежата работи на низок напон и е безбедна за допирање. Не предизвикува струен удар
- Работи на 3 X AAA батерии (вклучени во пакетот)

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари