Hot Design Nail Art Pens - Сет пенкала за своерачно цртање на вашите нокти

360 денари

720 денари

- Hot design nail art сетот ви дозволува да си го креирате вашиот сопствен замислен дизајн
- Сетот содржи шест пенкала и секое пенкало има две бои (вкупно 12 бои), четка и пенкало за цртање
- Користете ја четката за да ги обоите ноктите потоа пенкалото за да го креирате посакуваниот дизајн
- Едноставно и во исто време забавно
- Добивате и прирачник со голем број на уметнички идеи

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари