Паркинг сензор

1190 денари

2400 денари

Паркинг сензори за автомобил

-4 паркинг сензори се поставуваат назад и работат само во рикверц брзина
-Лед дисплеј + аудио аларм
-Алат (спирала) за да отворите дупка за да стои паркинг сензорот
-Лесно и едноставно монтирање (немате потреба од електричар)
-Детектира ниски столбови,ѕидови и деца
-Работи на дистанца од 0.1м до 5 метри