Roto Clipper - Професионален тример за нокти

590 денари

850 денари

- Најбезбедниот начин за скратување и обликување на нокти. Перфектен за употреба на деца
- Перфектно ги скратува и оформува вашите нокти
- Дизајниран за лесно и безболно користење, за разлика од вашето застарено ноктарче
- Ротирачки ножеви. До 500 вртежи во минута
- Со 2 страни од кои едната служи за скратување, а другата за складирање на остатоците
- Со вградена светилка која помага при перфектно скратување и складирање

Во пакетот се вклучени: електричен тример, четче и отстранлив дел за лесно чистење
Погоден за мажи и жени
Работи со 2 АА батерии

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари