Автоматски диспензер за паста за заби + држач за четки

470 денари

940 денари

Овој диспензер ви овозможува брзо лесно и едноставно нанесување паста директно на вашата четка за заби!

Идеален за во вашиот тоалет!
Нема повеќе залудно потрошена паста за заби!
Лесен за прикачување. Само исчистете го ѕидот, залепете и поставете ги вашите четки и пастата!

- Димензии: Диспензер - 15cm, Држач за четчиња - 11cm
- Материјал: пластика
- Работи со сензор. Без батерии
- Држач на кој можат да се прикачат до 5 четки

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари