Домофон

1890 денари

2990 денари

Безбеден и удобен дом!

- Комплетен домофон систем
- Лесен за монтирање. Се поврзуваат две жици
- За едно семејство
- Компатибилност: за во вашиот дом, канцеларија итн.
- Дистанца: 200m
- Работи на 220V / 50Hz
- Големина: 
227x90cmx71mm - внатрешниот дел
145x65x51mm - надворешниот дел
- Со упатство за монтирање (на самото пакување)

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари