Пакет ракавици за копање + магично црево

590 денари

Ракавици за копање:
- Перфектни за во вашата градина
- Едноставни за употреба (копате со вашата рака)
- Флексибилни и потполно водоотпорни
- Универзални одговараат за секого
- Лесно и интересно
- Материјал: пластика и гумен латекс

Магично црево:

- Должина: 7.5m
- Мала тежина и лесно за употреба
- Се истегнува 3 пати повеќе
- Екстра квалитет - легура од три слоја пластика и најлон
- Комплет со вентил, спојка и со различни сетови за прскање

Ракавици + црево 22.5 метри - 890 денари
Ракавици + црево 37.5 метри - 990 денари

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари