Magic Mesh - Магнетна завеса

490 денари

790 денари

- Се отвора лесно, потоа со помош на магнетните, магично се затвора 
- Ви овозможува да имате свеж воздух, ги држи досадните муви и комарци на страна
- 18-те магнети се одделуваат лесно и автоматски се прицврстуваат заедно
- Лесна за прикачување нема потреба од шајки, завртки или други алати
- Боја: црна

 

Нарачки на Фејсбук во инбокс или на броевите: 072 255 900 / 077 845 000 (Dzabest)
Вршиме достава низ цела Македонија до дома +90 денари